onsdag den 27. februar 2008

Ny blogven (han ved det ikke)

Her er en ny blog jeg vil anbefale. Den tilhører Biskop Willimon i Alabama, USA. Nogle af jer kender ham måske, fordi han, sammen med Haurwas, skrev "Resident Alien", en kontroversiel og spændende bog om kirken og dens forhold til kultur og samfund.

mandag den 25. februar 2008

På fredag på Trinity

Næsten 200 præster og lederer fra Missionsforbundet, Baptistkirken og Metodistkirken samles nu på fredag i Fredericia til Mission Possible 2.0. Vi skal lære hinanden at kende bedre og vi skal lade os inspirere at oplæg og samtaler med udgangspunkt i vores fælles sitation som kirker der ønsker at være i mission i DK. Undervisningen handler om Gudstjenesten, om lederrekrutering og om efterfølgelse og discipelskab. Ved siden af disse emner er der sat tid af til at menighederne samles til erfaringsudveksling i grupper på tværs af kirkesamfund, sådan at man mødes med menigheder der lever i lokalsamfund der ligner ens eget.
Jeg glæder mig over at vi bliver så mange, men dukker hovedet lidt når jeg ser at kun 22 metodister er tilmeldt. Jeg håber det ikke er et tegn på manglende interesse i sagen, men et sammenfald af uheldige omstændigheder.