torsdag den 26. april 2007

School of Congregational Development


Så kan de nordiske metodister godt begynde at spare sammen til en rejse til København. I slutningen af august sker der noget nyt og spændende i Jerusalemskirken. Vi skal være værter for en stor samling af præster og ledende lægfolk fra hele norden.
School of Congregational Development vil udruste ledere til at vende udviklingen i hensynende kirker og til at starte nye kirker. Det bliver højt kvalifiserede undervisere fra USA og fra Norden der står for undervisningen. Følg linket til en hjemmeside der fortæller mere om sagen.

mandag den 23. april 2007

Noget relevant at tale om

Som nogle af jer måske véd havde vi en serie særlige gudstjenester og andre aktiviteter i marts. Over 4 uger satte vi fokus på "Dit liv", med undertitlerne "Dit livs kærlighed", "Dit livs smerte", "Dit livs eventyr" og "Dit livs vej".
I ugerne efter har vi bedt vore medlemmer om at udfylde et evalueringsskema og resultaterne fra disse skemaer er nu klart. Der er en masse positive reaktioner og det er rigtig dejligt, men eet resultat glæder mig ekstra meget. 50% af besvarelserne bekræfter at de har talt med deres venner/naboer/arbejdskammerater om "4 uger med fokus".
Det er lidt en overraskelse for os, da vi egentlig ikke så vores initiativ som en udadrettet aktivitet. Konklusionen er vel den enkle, at når der sker noget spændende og relevant i folks kirke, så får de lyst til at tale om det.

Ole

Prædikenhjælp

Tak for bidragene fra Charlotte og Rosawinkel. Min prædiken kan høres på www.jerusalemskirken.dk, sansynligvis fra i morgen tirsdag.