tirsdag den 6. november 2007

Bertel Haarder og mig


Jeg modsiger Bertel Haarder på hans blog om kristendom og politik i øjeblikket. Du kan følge med ved at læse her. Jeg vil gerne have skrevet at vi diskutere, men endnu er det bare mig der modsiger - Bertel skriver videre uden at reagere på mine indlæg, men måske har han for travlt midt i en valgkamp.

søndag den 4. november 2007

Hjælp - Jeg er imod!


Kun 9 dage til valget og jeg er stadig ikke sikker på hvem jeg skal stemme på. Mit problem er at jeg er imod for mange ting. Uanset hvem jeg stemmer på kommer jeg til at støtte noget jeg ikke går ind for.

Jeg er imod Danmarks deltagelse i krige der ikke er FN-sanktionerede.
Jeg er imod nedskæringer i U-landsbistanden.
Jeg er imod opretholdelsen af Statskirken.
Jeg er imod de alt for stramme asyl- og indvandringsregler.
Jeg er imod at vi skruer indvandringsregler sådan sammen at fattige ikke kan komme ind, men højtuddannede, hvis arbejdskraft vi kan bruge, indbydes til at arbejde her. Det betyder nemlig at de fattige lande kommer til at mangle de mennesker der skal bygge deres fremtid. Tidligere stjal vi deres råstoffer, nu stjæler vi også deres få uddannede ingenører og læger. Vi sku' skamme os!
Jeg er imod partier der bakker forvirrede unge op i at begå hærværk og vold på Københavns gader i forkælet og selvforherligende harme over at de ikke altid får hvad de peger på.
Jeg er imod den tankeløse omgang med det ufødte liv som vores abortlovgivning står for.
Jeg er måske imod regeringens uddannelsespolitik, men mener at hovedproblemet består i forældres ansvarløse opdragelse af deres børn.
Jeg er imod en skattepolitik der vil give mere til dem der allerede har meget.
Og endelig er jeg imod folk som mig der bare er imod :)
Hvad skal jeg stemme på næste tirsdag?

Hjælp!