torsdag den 27. december 2007

Methodist News - read all about it!

Her er en interessant metodistrelateret historie om en ny film med Denzel Washington. Den handler om et debatteam fra en "sort" college i USA, der i 30-erne brød med stereotyperne om de underlegne afro-amerikanere og satte deres metodistrelaterede "sorte" skole på landkortet. Metodistkirken i USA støtter stadig 11 sådanne uddannelsesinstitutioner.

Mission Possible 2.0

Sig nærmer tiden, da vi må afsted! Lederdøgnet for Missionsforbundet, Baptistkirken og Metodistkirken er kun et par måneder ude i fremtiden. Sidst vi mødtes var det rigtig spændende at træffe præster og andre ledere fra frkirker der ligner os i Metodistkirken rigtig meget. Noget af det inspirerende ved disse samlinger er oplevelsen af at vi ikke bare er i samme båd som kirker der ligner hinanden, men meget mere at vi er på det samme hav, dvs. i en missionssituation der indeholder præcis de sammen udfordringer og hindringer. Vi har meget at lære af hinanden og meget at give. Måske kan vi også arbejde sammen om at møde udfordringerne. Har din menighed tilmeldt sig? Skal du med?

Ny bloghenvisning

Kirsten Auken arbejder i Det Mellemkirkelige Råd (et folkekirkeligt samarbejdsorgan) med internationale relationer. Hun skriver en blog om kirkerne og Europa og hun er med i den arbejdsgruppe under Danske Kirkers Råd om klimaspørgsmål som jeg også er med i.