onsdag den 16. maj 2007

Øv - men så alligevel


Mit spændende møde i Kommissionen for kirke og samfund, som skulle have været afholdt fra lørdag til onsdag, måtte i sidste øjeblik aflyses på grund af afbud fra en del af deltagerne. Så jeg kan desværre ikke oplyse mine ærede læsere om løsningerne på nogle af denne verdens brændende problemer.
Vores formand, Martin Roth, fra Metodistkirken i Schweitz, forsøger at samle kommissionen i forbindelse med Metodistfestivallen i Bratislava i august, men jeg tror ikke jeg kan deltage der.

Aflysningen betød at vi pludselig stod med overnatning og forplejning på Refugiet Smidstrup Strand, som ikke kunne aflyses og nogle dage der ikke var bestemt til andet brug. Så hen over weekenden kunne konen og jeg, samt et par venner, nyde luksuslivet i naturskønne omgivelse og mandag - tirsdag kunne min kollega, Christian Alsted og jeg, fordybe os i noget langtidsplanlægning af gudstjenesterne i arbejdsåret 2007-2008. Det kom der nogle rigtig spændende ideer ud af, ideer som jeg vil vende tilbage til i et andet indlæg.
Ole